Home Nieuws Feedback Vraag & Antwoord
Account aanmaken Inloggen
Home

Brandweeruren.nl geeft de vrijwillige brandweerman/vrouw de mogelijkheid om op een eenvoudige manier zijn of haar uitruk uren te registeren. Het wil namelijk nog wel eens gebeuren dat de gemeente waar het brandweerkorps onder valt niet genoeg uren registreert. En verder is het natuurlijk gewoon handig en leuk om te zien hoeveel uren u onderweg bent geweest!

Door middel van een kort maar duidelijk formulier kunt u een uitruk registreren. U kunt de datum van de uitruk en de duur er van opgeven. Verder is het mogelijk om een korte omschrijving bij een uitruk te zetten. Na het registreren van een uitruk kunt u direct door gaan naar het overzicht van de maand van de uitruk, of u registreert nog een uitruk. Dit formulier ziet er uit zoals in de onderstaande afbeelding.

preview uren toevoegen

Wanneer u enkele uitrukken heeft geregistreerd dan kunt u deze terug zien in het Uitruk uren overzicht. U heeft de mogelijkheid om de uitrukken van een enkele maand of van een volledig jaar te zien. Tevens wordt de totale uitruk tijd van de geselecteerde periode voor u berekent. U kunt ook uw overzicht met Excel printen. Zie onderstaande afbeelding voor een voorbeeld.

preview uren overzicht

Om de diensten van Brandweeruren.nl (brandweer uren registratie) te kunnen gebruiken dient u een web browser te gebruiken die Javascript ondersteund. Ondersteunde web browsers zijn Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer 9.